Caroline Wiking

Jag är utbildad förskollärare i grunden och har arbetat som förskollärare med diverse olika uppdrag mellan 2001 till december 2014. Sedan tog jag en paus från förskolans värld, fortsatte dock inom kommunen men med andra uppdrag på Stadshuset. Uppdragen på Stadshuset var till att börja med att vara chefsstöd åt kommundirektören, arbeta med kvalitetsenheten men även att vara processledare inom Ängelholms agila organisation som lanserades 1 januari 2015.  Om du önskar läsa mer kring mina olika yrkesval kan du gå vidare in på https://www.linkedin.com/in/caroline-wiking-372906109/

Sedan december 2016 arbetar jag åter i förskolans värld som förskolechef. Jag har hittat tillbaka till mina rötter och arbetar aktivt för att utveckla förskolan. Som förskollärare brann jag för att arbeta med värdgrunden och allas lika värde med fokus på diskrimineringsgrunderna. Detta bär jag med mig även idag när jag arbetar i en annan roll men det finns så många fler områden som jag som förskolechef måste utveckla för att hela förskolan skall utvecklas och inte bara enstaka områden. Digitalisering och digitala verktyg tillsammans med inkluderande lärmiljöer är ett huvudfokus där jag får med värdegrundsarbetet, att utveckla olika pedagogiska metoder samt den fysiska lärmiljön. Alltmer har jag plockat in undervisningsbegreppet i min verksamhet, som för mig är en självklarhet då vi är det första steget i utbildningskedjan.

Jag ser det som en förmån att nu får dela med mig mina tankar, idéer och reflektioner med många människor i min omvärld.

Väl mött alla!

//Caroline Wiking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.